#likerART és un festival d’art, però no un més … #likerART destaca per la seva finalitat. La diana està posada en eliminar la distància entre l’art i el ciutadà. Apropem l’artista al barri, amb un format més local, i aquest ofereix la seva obra al barri.

Durant 4 setmanes (30/4/2016 al 28/5/2016) 5 espais d’aquests 5 barris seleccionats acolliran l’obra de 5 artistes:

Ciutat Vella (Gòtic+Born), Poble Sec, Poblenou, El Clot i Gràcia.

Sagrada FamíliaEls Creadors que col·laboren amb l’equip de #likerART exposaran en l’espai que s’indica al web. Les obres estaran a la venda, el preu oscil·larà entre un mínim de 25 € i un màxim de 60 € i romandran exposades fins a la fi del festival i serà a la festa de cloenda quan l’artista lliurarà l’obra al comprador.

La proposta de #likerART tracta sobre un passeig cultural, durant en el qual, seguint una ruta suggerida pel barri, els veïns i el públic en general tinguin accés a l’obra d’artistes locals, amb la possibilitat de contactar i conèixer-los personalment.

Les rutes de #likerART estan definides perquè no et perdis cap artista, i el valor afegit és que, durant un mes, podràs passejar barri a barri descobrint espais que potser no sabies que existien. Com?

En el següent enllaç, aqui, trobaràs informació de cadascuna de les rutes i la seva ubicació al mapa, amb els espais de cada barri i la connexió entre ells. De la mateixa manera, en cada espai trobaràs un pòster que identifica el festival amb 2 codis QR com el de la imatge: el QR de la dreta identifica el següent espai suggerit a la ruta i el de l’esquerra l’anterior.

61b1290a74a4729ebc879bde4a422522

T’ho perdràs?

En els espais coneixeràs l’obra d’un o més artistes; si una de les creacions t’interessa, podràs demanar a l’espai el contacte de l’artista per tancar la compra amb ell.

Hi haurà una inauguració en un dels espais de cada barri, amb presentacions i una hora de música, per després realitzar una ruta guiada amb la persona coordinadora en aquesta zona.

La cloenda serà a Convent de Sant Agustí (festa diürna, 28 de maig), amb música i cervesa, on estaran convidats els artistes, els responsables dels espais i tot el públic que hi vulgui participar. A part de presentar una selecció de creacions i activitats del festival, en aquesta festa els compradors tindran ocasió de conèixer els artistes de les obres que han adquirit. Amb les creacions no venudes es farà una subhasta inversa i es realitzarà una exposició a les capelles del Convent de Sant Agustí.

Tot això és gràcies a:

Coordinació (likerart@liker.es): Edu i Elsa

Diseny: Núria, Ceci

Comunicació: Vima i Edu

Casc Antic: Edu

Poblenou: Carola y Gemma

El Clot: Romina

Gràcia: Vima

Poble Sec: Julian, Mercè y Sonia

Col.laboren:

Bar del Conventdiana rojoLogo+Bottle3brutus